Viñedos Marchigue

logo blanco

of our Land

The wealth

We are in more

than 30 countries

Viña Marchigüe se funda en el año 1994 en el pueblo del mismo nombre ubicado en la zona costera del Valle de Colchagua.

Nace como el gran desafío de desarrollar una industria que produzca un verdadero cambio en el desarrollo económico y social de esta zona, pero siempre ligado a la agricultura.
Don Francisco Javier Errázuriz Talavera, junto a su familia, le dan vida a este proyecto que cuenta con más de 2.500 hectáreas plantadas, en su gran mayoría en este valle, constituyéndose de esta forma la viña familiar más importante de nuestro país.

A tan sólo 159 km de la ciudad de Santiago, en pleno valle de Colchagua, se encuentra Marchigüe, localidad cercana a la costa que es considerada una de las zonas vitivinícolas más destacadas de Chile.

OUR WINES

Our geographical location allows us to produce wines that stand out for
their unique character in both aroma and flavor.

Varietal

Ver vinos

Reserva

Ver vinos

Orgánico

Ver vinos

Gran Reserva

Ver vinos

Limited Edition

Ver vinos

Ícono

Ver vinos

Private Collection

Ver vinos

Reserva Especial

Ver vinos

Single Vineyard

Ver vinos

AWARDS

Marchigue Private Collection

Cabernet Sauvignon
2022

High intensity ruby red color. On the
nose has aromas such as ripe cherries
and blackberries along with cedar and
vanilla notes

AWARDS

Marchigue Liebre

Carmenere
2022

High intensity ruby red color. A complex
delicate and elegant wine. On the nose
there are red fruit aromas, such as cassis
along with subtle touches of tobacco
and black chocolate.

AWARDS

Marchigue Liebre

Deep ruby red color. On the nose
displays intense red fruit aromas that
are perfectly blend with black chocolate
and sweet notes that remind after
eight chocolates

Cabernet Sauvignon
2022

SUSTAINABILITY

Through our organic farming, we are able to obtain more balanced vineyards, healthy and productive, which translates into better quality grapes. 

We produce wines with character and unique personality, always looking for the maximum expression of the terroir, from grapes free of fertilizers and friendly to the environment.